Ahad, 5 Jun 2011

Zizan terpaksa tidur di siang hari

zizan raja lawak
LANGKAH Zizan menyertai industri hiburan tempatan sebagai seorang pelawak bermula selepas mendapat tempat kedua dalam pertandingan Raja Lawak (RL) pada tahun 2007.

Tidak menyangka dengan rezeki yang berada di hadapan, tawaran demi tawaran diberikan kepada Zizan atau nama sebenarnya Mohd Razizan Abdul Razak tanpa henti.

Bersyukur dengan rezeki yang diterima, anak jati Terengganu ini tidak pernah menyangka dirinya mampu berdiri teguh sebaris dengan artis-artis popular lain pada hari ini.

Nama Zizan menjadi lebih hangat setelah mengacara program Jozan Show menerusi saluran Astro Warna bersama Johan, yang merupakan pemenang ketiga RL.

Dan sejak itu, Zizan dan Johan sering bergabung menjayakan pelbagai program televisyen sehinggalah menyertai pertandingan Maharaja Lawak bersama.

Ternyata keakraban mereka jelas dilihat kerana keserasian yang dimiliki. Lebih-lebih lagi selepas 10 minggu bertarung dalam Maharaja Lawak mereka masih lagi bertahan.

Namun, ramai yang tidak tahu, sebenarnya, selepas bekerja, kedua-dua mereka tidaklah rapat seperti yang ditonton di televisyen.

“Benar, ramai yang bertanya adakah kami juga akrab di luar. Memang kami dah rasa macam adik beradik tetapi apabila di luar, masing-masing buat hal tersendiri.

Baca selanjutnya di mStar online

AddThis Social Bookmark Button

1 Komen:

Jozan berkata...

Zizan sudah tukar ma!!!